Ny Comac C85/100

Arving etter en stor tradisjon og en historisk modell som fungerte som grunnlag for Comacs internasjonale suksess, den fornyede versjonen av den påkjørende skuremaskinen, C85-100, er i dag en av stjernene i det store utvalget som markedet tilbyr selskap ledet av Giancarlo Ruffo.

“Vi var i stand til å produsere,” forklarer administrerende direktør for det Verona-baserte selskapet, “en 36 V-maskin med et volum på 180-225 liter, som er preget av en attraktiv estetikk og løsninger som er spesielt avanserte. Det er nok å tenke på at den mer utstyrte versjonen er tilgjengelig for det profesjonelle rengjøringsmarkedet med berøringsskjerm, bakkamera, bakre antikollisjonssensor, lyspakke, sprøytepistol og vakuumstav. ”Det er en vanlig tråd som er veldig kjær for Ruffo som forener fortjenestens høyt verdsatte modell med sin naturlige utvikling i denne tidsalderen med digitale teknologier: ekstrem robusthet, noe som gjenspeiles fremfor alt i designen. “Da vi designet C85 for flere år siden,” legger han til, “fokuserte vi på å sende ut den utvetydige beskjeden om styrke og kraft i mekanisert rengjøring, som ble formidlet perfekt og fullt verdsatt av kundekretsen.

Nå er dette ledende konseptet parret sømløst med ideen om “intelligens” fordi vi er sikre på at C85 / 100 dypt vil innovere den tradisjonelle ideen om rengjøring. Et sentralt punkt som har styrt designet, sier han,“Er det å gjøre operatøren stadig mer sentral i prosessen med interaksjon med maskinen, slik at han eller hun kan dra full nytte av de forskjellige funksjonene med ideen om å optimalisere intervensjonstid og kostnader. Med denne aktøren i tankene, har vi fokusert på komfort, skaper en kjørestilling som tok inspirasjon fra bil kjører seter med sikte på slik at føreren kan arbeide i svært praktisk og komfortable forhold med ekstra bonus for optimal synlighet.” Mr Ruffo er alltid gleder meg over å nevne sikkerhet når som helst ideen og innovasjonsfabrikken skaper en ny gulvvaskemaskin.

“Den nye C85-100,” uttaler han,“Sømløst blander optimal ytelse og ytterste sikkerhet for operatøren. På veien mot å beskytte viktige fagpersoner i den mekaniserte rengjøringsprosessen, er Comac avhengig av sin kunnskap, en verdifull ressurs som misunnes av konkurrenter. ”

En annen funksjon i den nye Comac-modellen som fortjener oppmerksomhet, er den eksepsjonelle allsidigheten. “C85 / 100,” sier administrerende direktør og konsernsjef,“Er en maskin som er egnet for arbeid i store områder fordi den takler alle smussforhold, selv den vanskeligste og tunge, og gir strålende resultater. Bruken er ideell på steder der overflatene å rengjøre er utfordrende: lager, produksjonssteder, kjøpesentre, supermarkeder og logistikksentre. Dette er grunnen til at jeg forventer at den vil bli verdsatt like mye som den historiske forfederen, som jeg fremdeles ser å bli brukt i mange situasjoner mange år etter debuten. ” Til slutt, men ikke mindre viktig, er den ekstra bonusen som C85 / 100 tilpasser enkelt til sluttbrukernes spesifikke behov: “Konfigurasjonene, de valgfrie funksjonene og det tilgjengelige tilbehøret,” legger Ruffo til,“Gjøre det mulig å tilby en svært fleksibel maskin som passer perfekt til de forskjellige rengjøringskravene.

Nettopp av denne grunn, avslutter han, “bestemte vi oss for å konfigurere det i to forskjellige versjoner: Essential og Bright. Essential har et mer strømlinjeformet utseende og gir alt som trengs for rengjøringsoperasjoner som fokuserer på utmerket ytelse. Bright har et mer forseggjort utseende og tilbyr utmerket ytelse kombinert med de høyeste nivåene av teknologi som for tiden er tilgjengelig. ”

Legg igjen en kommentar