BIMO AS med Cleanfix i Norge

Det er endelig bekreftet at Bimo AS får agentur på det Sveitsiske merkenavnet Cleanfix i Norge.

Cleanfix produseres av Cleanfix AG som opprinnelig ble grunnlagt i 1976 av Mr. Loosli og er i dag representert over hele kloden i 85 land. De har sin fabrikk i Henau, Øst i Sveits. På fabrikken jobber det ca. 110 ansatte og innovasjon står sentralt i fokus i tillegg til utsøkt kvalitet. Cleanfix er ISO-9001 sertifisert og innehar en solid økonomisk posisjon til å drive utvikling.

Cleanfix produserer og selger utstyr for profesjonell rengjøring og er ikke et unntak fra den velkjente Sveitsiske kvaliteten. De fleste av delene lages på fabrikken i Sveits og gjennomgår en nøye kontroll før de monteres. Porteføljen av produkter er fra støv og vann sugere, poleringsmaskiner, feiemaskiner og gulvvaskemaskiner.

Innenfor automasjon var Cleanfix først ute i verden med sin automatiske vaskemaskin i 2009. Denne hadde modellnavnet Cleanfix Robo 40. En videreutvikling av dette produktet har ført til dagens prisvinnende produkt som har navnet RA660 Navi. Dette er en autonom vaskemaskin som er kjent for sitt kompakte design og enestående vaskeresultat. Enkel installasjon, velfungerende i drift og kort tilbakebetalingstid for kunden har gjort RA660 til en suksess over hele verden.

Bimo ser frem til å tilby kundene og det Norske markedet produktene fra Cleanfix og ikke minst et fullverdig automatisk alternativ for rengjøring. Med Bimo sin lange erfaring innen maskinelt renhold vil samarbeidet med Cleanfix, deres innovasjon og særegne kvalitet styrke Bimo sin posisjon i det Norske markedet. Produktene vil være tilgjengelige for de Norske kundene allerede i 2019.

 

For mer informasjon kontakt Bimo AS:

Karl Vidar Bogetvedt, Daglig leder
Email:     salg@bimo.no
Tel:         +47 911 81 551
Web:     www.bimo.no

Cleanfix AG

www.cleanfix.com