Hatt en god opplevelse med Bimo? del det!

Vi er opptatt av fornøyde kunder og det vil vi gjerne vise. Har du hatt en god opplevelse hos Bimo så del det gjerne ved å gi oss en anmeldelse på Google. Er du derimot IKKE fornøyd ønsker vi at du deler det med oss slik at vi kan ivareta dette og rette opp.

Bimo AS
5.0
powered by Google
Ia Kristensen
Ia Kristensen
19:45 07 Feb 20
For en fantastisk service 💎Rask levering 🚚 Utrolig dyktig og hyggelig Hans Kristian Rønning. Tidligere har... prøvd en del leverandører som burde ha lært av Hans Kristian hvordan man skal drive, levere industrielle gulvvaskemaskin 'er. Topp Service!!! Jeg eg har vært utrolig heldig som har fått lov til å samarbeide med BIMO AS videre i mange år fremover. Anbefaler på det sterkeste ❤ ‼️read more
Sten-Egil Femtehjel
Sten-Egil Femtehjel
09:18 18 Dec 19
Må bare si at Steinar på service, gulv-vaskemaskiner, viser en enestående service innstilling som ikke er så vanlig... lenger. Gi den mannen lønns-økning ellers blir han headhuntet ") terninkast 6+read more
See All Reviews