Alle fordelene med små gulvvaskemaskiner

Comac er leverandør av gulvvaskemaskiner til Bimo, og har en stor visjon: Å beskytte og spre god kultur rundt rengjøring, ved å tilby løsninger som er innovative, pålitelige og som forbedrer menneskers livskvalitet. For å klare dette, mener Comac at de må ha fokus på at rengjøring trengs overalt, selv i mindre områder. Nettopp derfor har de designet superkompakte gulvvaskemaskiner som lar deg gjøre profesjonell rengjøring overalt. I dette innlegget skal vi ta en titt på alle fordelene du får med de mindre profesjonelle gulvvaskemaskiner.

Fordelene:

Den første store fordelen er at små gulvvaskemaskiner lar deg rengjøre mekanisk. Selv om du har vært vant til å rengjøre med mopp og bøtte, kan også du oppnå helt profesjonelle rengjøringsresultater. Mekanisk rengjøring har mange fordeler sammenlignet med bruk av manuelle rengjøringsmetoder:

  • Bedre rengjøringsresultat
  • Mindre tid brukt på rengjøring
  • Økt sikkerhet
  • Reduserer bruk av kjemikalier
  • Profesjonell rengjøring overalt

Små gulvvaskemaskiner forbedrer rengjøringskvaliteten

Små gulvvaskemaskiner brukes i alle miljø hvor manuelle systemer som mopp og bøtte normalt ville ha blitt brukt. Sammenligner vi disse to rengjøringsmetodene, er resultatet etter rengjøring den største fordelen.

En gulvvaskemaskin fjerner skitt fra gulvet og vasker det alltid med rent vann. Manuelle systemer derimot, flytter på skitten og fjerner kun en liten del av den. Rengjøringskvaliteten du kan oppnå med en mopp, kommer an på hvor mange ganger du skifter såpevann. Sagt på en annen måte avhenger kvaliteten av den personen som gjennomfører rengjøringen. En kompakt gulvvaskemaskin garanterer konstant kvalitet i alle utførelser, uavhengig av hvem som fører maskinen.

Foto: Comac

Mindre tid på rengjøring

Sammenlignet med manuelle systemer er det tre grunner til at små gulvvaskemaskiner sparer deg tid:

  1. De kan jobbe lenge uten å bli slitne. Vispa XS har for eksempel en autonomi på en time, hvor den elektriske versjonen, Vispa 35, har uendelig autonomi – alt du trenger er en stikkontakt i nærheten
  2. De er alltid klar til bruk. Dette gjelder spesielt modellene som er utstyrt med litiumbatterier som den superkompakte Igea og Vispa XS gulvvaskemaskiner. Litiumbatterier lader ekstremt fort opp og lader seg ikke ut av seg selv – som gjør at de alltid er klare når og hvor de trengs. De kan også brukes flere ganger på samme dag.
  3. De er lette å frakte. Det betyr at du kan rengjøre mange steder hver dag og få det meste ut av rengjøringen.
Foto: Comac

Øker sikkerheten

Som vi nevnte tidligere er en av fordelene til små gulvvaskemaskiner at føreren ikke blir sliten under bruk. Dette er takket være ergonomiske studier som ble gjort under designfasen til disse små gulvvaskemaskinene, for å sikre at komforten til operatøren opprettholdes. Dette inkluderer blant annet ratt som er myke å holde i og som er dekket med anti-skli-materiale, justerbar høyde, at rattet kan tiltes og at kontrollene er i komfortable posisjoner, som for eksempel på Vispa XS. Alle disse elementene bidrar til bedre helse for den som bruker de små gulvvaskemaskinene.

Den største fordelen når det kommer til sikkerhet er likevel at du får gulv som tørker umiddelbart etter rengjøring, og som derfor er trygge å gå på. Dette minsker sjansen for fallulykker fordi mennesker har gått på glatte gulv.

Foto: Comac

Reduserer bruk av kjemikalier

Alt vaskemiddelet blir brukt takket være administreringen av såpevannsløsningen du får med kompakte gulvvaskemaskiner.  Såpevannsløsningen som eventuelt er igjen i gulvvaskemaskinen etter bruk kan være der og du kan bruke det en annen gang det skal gjennomføres rengjøring. Bruker du manuelle systemer, vann og såpe, må det byttes flere ganger under en samme rengjøringsoperasjon.

Det er også en annen fordel når det kommer til administrering av såpevannet: Det kjemiske produktet er mer effektivt når du bruker det i gulvvaskemaskiner, siden du alltid bruker det samme, og kun med rent vann.

Profesjonell rengjøring overalt

Den virkelig store fordelen med små gulvvaskemaskiner er at de kan gå overalt. De er ekstremt tilpasningsdyktige siden deres kompakte dimensjoner gjør at de kan fraktes enkelt, og du kan bruke dem i små områder som barer, kafeer, bad eller kontorer. Dessuten, siden de er så små, så er de veldig håndterbare og gjør at du enkelt kan rengjøre under bord og stoler. Noen modeller, som Vispa XS, kan vaske og tørke selv når gulvvaskemaskinen går baklengs, og er enda mer komfortabel å bruke i små områder.

Foto: Comac

Da har vi listet opp alle fordelene du kan få ved bruk av små gulvvaskemaskiner, sammenlignet med bruken av manuelle rengjøringsmetoder. Valget av gulvvaskemaskin kan være vanskelig siden det finnes mange ulike modeller av superkompakte gulvvaskemaskiner, men vi i Bimo er alltid klare til å hjelpe våre kunder. Vi håper dette innlegget har vært oppklarende. Har du noen spørsmål, eller kommer på enda flere fordeler ved bruk av små gulvvaskemaskiner, ta gjerne kontakt med oss.

For the english version of this article, please click here.