Axxelerator Capital AS investerer i BIMO AS

Daglig leder Hans Kristian Rønning

Axxelerator Capital AS har kjøpt 75% av aksjene i BIMO AS. Daglig leder Hans Kristian Rønning og medaksjonær Karl Vidar Bogetvedt vil delta videre på eiersiden med 25%.

Bimo AS, etablert i 2013, er en norsk leverandør av gatefeiemaskiner, gulvvask- og feiemaskiner samt alt tilbehør. Selskapet var frem til 2018 en del av Otto Olsen konsernet, og har vært importør av renholdsmaskiner siden 70-tallet. Varemerker inkluderer italienske Comac og Dulevo – to av verdens ledende produsenter av gulvvask- og feiemaskiner – samt sveitsiske Cleanfix og Kemaro – leverandører av automatiserte renholdsløsninger. BIMO har en god markedsposisjon i Norge, med eget serviceverksted og en høy grad av personlig service. Selskapets hovedkontor ligger ved Gardermoen flyplass, og omsatte for MNOK 45 i 2022

-Vi er både ydmyke og utrolig stolte over å få med Axxelerator på eiersiden. Deres solide erfaring, kunnskap og styrke danner et enda bedre grunnlag for videre utvikling og vekst av selskapet. Vi gleder oss til å fortsette vårt strategiske arbeid med full styrke og vi skal fremover ta en enda større del av markedet innen offentlig og privat sektor sier daglig leder og aksjonær i BIMO, Hans Kristian Rønning.

Axxelerator Capital er et norsk investeringsselskap som investerer i etablerte og lønnsomme SMB-selskaper med hovedkontor i Norge. Med evighetens perspektiv, fokus på langsiktig verdiutvikling og tett samarbeid med ledelsen søker Axxelerator å bidra med vekst og lønnsomhet i selskapene. Teamet i Axxelerator har mer enn 100 års erfaring fra direkteinvesteringer og aktivt eierskap i SMB-selskaper.

Med en kapitalbase på MNOK 1 750 fra norske eiermiljøer søker Axxelerator aktivt etter nye investeringsmuligheter.

Se www.bimo.no og www.axxelerator.no for mer informasjon.

Kontaktpersoner:

Hans Kristian Rønning, daglig leder i BIMO, +47 91859838

Calle Sibbern, Administrerende Direktør i Axxelerator Capital, +47 99168703