Bimo med autonome feieroboter i Norge

Autonome feiroboter har kommer til Norge. Det er med stolthet vi kan melde om at Bimo er representant for Fybots i Norden. Fybots er et Fransk robotselskap som i 2014 bestemte seg for å bruke sin teknologi til å lage autonome feieroboter.

Siden 2002 har grunnleggerne av Fybots og deres teammedlemmer vært 11 ganger Europeiske, Franske og Belgiske mestere i internasjonale robotkonkurranser. I 2010 oppretter medlemmer av teamet Fybots og finansierer R&D arbeidet gjennom salg av rengjøringsroboter og tilbehør på via nett.
I 2014 blir R&D arbeidet virkelighet med en vellykket lansering av den første Fybots rengjøringsrobot. I 2015 er første roboter industrielt produsert og vellykket installert i MAPEI og Bouygues energies & Services.
Siden den gang er 85 Fybots rengjøringsroboter installert og er i full drift i større kunders fasiliteter med over 400 000 timers driftshistorie og mindre enn 2% direkte maskinfeil. I 2018 og 2019 lanseres en helt ny linje med roboter i tillegg til dagens produkter.

Se alle våre feiemaskiner her

På markedet i dag finnes Fybots Sweep XL og Sweep L med følgende egenskaper.

Helt autonom drift
Lader seg på egenhånd
Opptil 12 timers drift
100% førerløs
Tømmer avfall automatisk i dockingstasjon
Tilpasser seg endringer i driftsmiljø
Går på alle typer underlag

5 års full dele og servicegaranti. (fycare)
24/7 fjernovervåking fra fybots (fy-remote)
Kostnadsfri software & hardware oppdatering

Fybots Sweep XL kan sees i Norge og potensielle interessenter bes ta kontakt med oss.

Les mer på www.fybots.com

Emner: Autonome feieroboter