Bimo vokser og flytter til større lokaler

Bimo vokser og har lenge lett etter lokaliteter som er mer egnet til driften og plass til lagring av deler, utstyr og store maskiner. Nå kan vi endelig meddele at vi har fått tilgang på nye lokaler i et meget populært vekstområde rett ved Oslo Lufthavn Gardermoen! En av våre nærmeste naboer blir vår kunde og gode samarbeidspartner Utleiesenteret AS.

I nyoppussede lyse fine lokaler får vi både kontorer, verksted og lager. Her tar vi i mot kunder, leverandører og samarbeidspartnere. Større plass å boltre seg på betyr at vi også kommer til å ha et enda større lager av slitedeler og utstyr til drift, vedlikehold og renholdsbransjen. Mer på lager = kort leveringstid til det Norske markedet.

Vi ønsker å være en totalleverandør av deler og utstyr til samtlige merker selv om vi er importør av Comac, Dulevo, Cleanfix og Fybots. Så ikke gå videre før du har forespurt oss.

Vi har et mål om å ha hovedkoster, sidekoster og frontkoster i ulike typer til de mest kjente merkene innenfor gatefeie-segmentet til meget konkurransedyktige priser. Utfordre oss gjerne!

Fra 1. Juni 2020 finner du oss på Gardermovegen 128, 2030 Nannestad