CA BACK – En ny profesjonell støvsuger du kan bære på rygg

Comac har lansert en ny profesjonell støvsuger. Den er lett, håndterbar og kraftfull, og kan i tillegg rengjøre alle typer overflater. Støvsugeren bæres som en ryggsekk, og gjør det enda enklere å rengjøre vanskelige områder.

CA BACK B Foto: Comac

Ta med deg støvsugeren overalt

CA BACK kommer i to ulike versjoner. E-versjonen er en elektrisk versjon med kabel. Her slipper operatøren å tenke på lading under rengjøring. B-versjonen er en batteridrevet versjon som lar deg rengjøre selv i områder uten elektrisitet.

Begge modellene har et kompakt design og har komfortable justerbare seler som gjør at disse støvsugerne kan passe til alle. Siden støvsugeren bæres på rygg kan du enkelt komme til selv i områder hvor det ville vært vanskelig å komme til med en vanlig støvsuger.

CA BACK E Foto: Comac

Enkel å bruke

Støvsugeren har et høyeffektivt oppsugingssystem som gjør at du kan opprettholde høy rengjøringsytelse over tid. Det er enkelt å stille inn sugekraften som trengs, og takket være det fire-stegs filtreringssystemet så garanteres retur av perfekt ren luft tilbake til miljøet som rengjøres. HEPA 13-filteret kan i tillegg velges som tilbehør, og gjør at selv de minste støvpartiklene fanges opp.

Støvsugeren kommer med en oppsamlingsbag på 5,7 liter, som gjør at du kan støvsuge over lengre perioder uten å tenke på tømming av avfall. Li-ion batteriet gjør så støvsugerne kan brukes kontinuerlig i 60 minutter før det må lades, og allerede etter 30 minutter med lading vil batteriet nå 50 prosent av dets batterikapasitet.

Selene gir høy komfort mens CA BACK-modellene brukes. På venstre side er det en bryter for å skru av og på støvsugeren, og på høyre side er det et tilbehørsrom hvor ekstra utstyr kan oppbevares for effektiv rengjøring. Foto: Comac

Lavt støynivå

Støvsugerne i CA BACK-serien har en fleksibel slange som er enkel å håndtere, og med en teleskopisk forlengelse på 90 cm som sikrer en enkel og rask rengjøring i vanskelige områder som tak og andre høyder. I tillegg har de lavt støynivå. Med andre ord kan de fint brukes til å rengjøre områder mens andre mennesker oppholder seg der.

Begge modellene i Comac sin CA BACK- serie kan utstyres med en rekke tilbehør. Det gjør disse støvsugerne svært tilpasningsdyktige. Du kan lese mer om fordelene til modellene på deres produktside. Her kan du lese om den batteridrevne versjonen, og her kan du lese mer om den elektriske versjonen. Ta gjerne kontakt med oss om det er noe du lurer på.

Det er enkelt å nå selv vanskelige områder. Foto: Comac