Comac Vispa XL – maskinen som omfatter kraft, brukervennlighet og manøvrerbarhet.

Comac utvider Vispa-familien videre!

Etter lanseringen av Vispa EVO, som både opprettholder og samtidig utvikler de særegne elementene i det historiske Vispa med en moderne tilnærming, er Comac nå klar med Vispa XL.

Det er en kraftig, banebrytende maskin, men er også ekstremt manøvrerbar. Faktisk, med en arbeidsbredde på 43 cm og en eksklusiv design, passer Vispa XL perfekt inn i det eksisterende sortimentet, og blir en ny alliert i rengjøringsoperasjoner i små og mellomstore områder.

Tilgjengelig i versjoner med skivebørste og i orbitalversjon, begge med en arbeidsbredde på 43 cm. Vispa XL er den perfekte løsningen for rengjøring av gulv i små og mellomstore lokaler og i HoReCa, detaljhandel, velvære og sports-sektorer, og alle de områdene der det er nødvendig å jobbe på overflater som spenner opp til 1 600 m 2.

Børstehodet med discbørste er ekstremt allsidig: det tilpasser seg alle typer gulv og fjerner lett sta skitt.Bevegelsen av pads gjør det mulig å rengjøre forskjellige typer gulv, noe som sikrer en perfekt jevn rengjøring, da puten alltid forblir i kontakt med gulvet. I tillegg kan det fungere effektivt selv uten bruk av kjemikalier i mange situasjoner.

Hvordan er Vispa XL i detalj ?

Kraftig

Vispa XL er utstyrt med 
en kraftig børstemotor på 500W , og trykket på børsten når 40 kg, for et optimalt rengjøringsresultat selv under tung rengjøring. Vispa XL Orbital er utstyrt med en 400W motor og et pålitelig banesystem som garanterer utmerkede rengjøringsresultater, selv i nærvær av hard skitt. Også i denne versjonen av Vispa XL er trykket på børsten 40 kg.
Robust

Vispa XL-strukturen er i polyetylen, designet for å beskytte alle mekaniske deler og garantere soliditet og robusthet. 
Uten å glemme kompaktheten, som beskytter maskinen og samtidig sikre at den forblir manøvrerbar.

Nal og ramme er laget av aluminium , slik at det er robust, men samtidig lett, slik at den lett kan transporteres hvor som helst det er nødvendig. En spesiell 
korrosjonsmaling påført på Vispa XL-rammen beskytter den mot fuktighet og slitasje
Effektive

Vispa XL er utstyrt med en parabolsk nal , slik at den hele tiden kan følge kjøreretningen til skuremaskinen, selv når den svinger. Dette sikrer perfekt skrubbe- og tørkingsresultat i alle retninger, og forhindrer smøring og lar gulv umiddelbart tørke og derfor trygt.
Rask og enkel

Brukervennlighet har alltid vært et kjennetegn ved Comacs skuremaskiner, og Vispa XL er intet unntak: takket være de 
enkle, intuitive kontrollene kan den brukes med en gang av selv de minst erfarne operatørene.

En enkelt knapp, uendelige muligheter: bare trykk på startknappen for å begynne å jobbe med Vispa XL
Dimensjoner teller ikke når det gjelder å spare ressurser og begrense forbruket.

Arbeid i ECO-modus reduserer ikke bare energiforbruket og senker støynivået til Vispa XL, men øker også produktiviteten ved å optimalisere bruken av vann, vaskemiddel og batteriet. Denne funksjonen gjør Vispa XL til den ideelle skuremaskinen for bruk i følsomme miljøer og hvor det er mennesker til stede.
Vispa XL alltid tilkoblet

Vispa XL kan utstyres med 
Comac Fleet Care Light- system som lar fjernkontrollen om statusen til maskiner i flåten – når og hvor hver maskin brukes, og av hvem, og hvis vedlikehold er nødvendig – for å la deg grip raskt inn, unngå maskinens driftstid og kostbart vedlikehold.