Combimac – Alle rengjøringsbehov i én maskin

Hadde det ikke vært nyttig om én maskin kunne dekke alle de ulike behovene som finnes i rengjøringsmarkedet? Comac har løsningen: Deres ny kombinerte maskin som er designet for å håndtere behovene i ulike bransjer.

Kombinert maskin med feie- og vaskeenhet for optimal ytelse. Foto: Comac

Fra stort til smått

Combimac er en solid feiemaskin og gulvvasker av ypperste klasse, med et design som gjør rengjøringsarbeidet dobbelt så produktivt. Denne maskinen lar deg vaske og feie i én enkelt passering på overflater fra 20.000 til 60.000 kvadratmeter. Combimac håndterer alle skitne forhold i miljøene industri-, logistikk- og transportsektoren, samt frukt- og grønnsaksmarkedene. I tillegg fungerer den også ypperlig i nærvær av lettere smuss, som i for eksempel store detaljhandelsområder, i utstillingssentre og i store utstillingsområder.

Grunnen til at du kan både vaske og feie i en og samme passasje, er at Combimac er utstyrt med et separat dobbeltvirkende system som består av et feiesystem av en feiemaskin og en vaskebase av en gulvvaskemaskin.

Feieenheten. Foto: Comac

Alle typer smuss

Det kraftige feiesystemet er utstyrt med to sidebørster som transporterer smuss og fast rusk til den sentrale delen av maskinen. Herfra samler den sentrale feieenheten, som består av to mot-roterende sylindriske børster, opp smusset. Denne konfigurasjonen eliminerer behovet for den fremre klaff-løftemekanismen, slik at Combimac kan plukke opp alle typer smuss: Støv, voluminøse og lette biter som bokser, flasker eller blader, men også tyngre som steiner, fragmenter av tre eller frukt. Smusset havner deretter i oppsamlingsbeholderen, som betjenes av hydrauliske stempler for enkelt å tømmes.

Vaskeenheten. Foto: Comac

Vaskesystemet er en høytpresterende industrigulvvaskemaskin som består av fire skivebørster som fordeler og transporterer vaskemiddelløsningen mot klemmesystemet og sugesystemet. Det kraftige motorhjulet og bakhjulsdriften gjør at Combimac håndterer ramper perfekt, og overvinner ramper på opptil 25 prosent.

Ergonomisk design

Comac har designet gulvvaskemaskiner og støvsugere i 50 år, og er svært opptatt av at maskinene skal ha en god ergonomi. Dette for å garantere operatøren et komfortabelt og beskyttet arbeidsmiljø. I Combimac er arbeidsstillingen hevet, desentralisert og flyttet mot front for å maksimere synlighet under bruk.

Ergonomien har fått stor plass under design av denne kombinerte maskinen. Foto: Comac

Kostnadsbesparende

Siden Combimac kombinerer funksjonene til flere ulike maskiner, kan den brukes til å både feie, vaske og tørke i en og samme omgang. Dette øker produktiviteten betraktelig, og ikke minst senker det kostnadene og tiden som brukes på rengjøring.

Ta gjerne kontakt med oss om du er interessert i å vite mer om Combimac.

Foto: Comac