Dulevo D3 kombinerer tradisjon og innovasjon

Nye Dulevo D3 har føreren og kjørekomfort i sentrum, hvor dens viktigste egenskaper er maksimal effektivitet og reduserte forbrukskostnader.

Den nye gatefeieren D3 garanterer den høyeste ytelsen i alle sammenhenger, med lavere forbruk av vann og drivstoff.

Innovasjon

Dulevo har hatt fokus på kjørekomfort og innovativ teknologi. Dette vises gjennom alle de innovative funksjonene i maskinen som gir en intuitiv og personlig bruk for føreren. Den er også lettkjørt og komfortabel i bruk, selv etter lange arbeidsdager.

Kombinasjonen av det mekaniske feiesystemet og feiing med sug, støttet av et ordentlig støvfilter, garanterer maksimal ytelse og maksimal allsidighet. Med denne maskinen får du nemlig total finpartikkelfiltrering, takket være samarbeidet mellom Dulevo og Gore® . Det mekaniske filtersystemet og sugesystemet garanterer nærmest full eliminering av PM10-partikler.

Med dens design og nyskapende konstruksjoner kan du være sikker på å få effektive løsninger for alle bruksområder i én og samme maskin. Den har en massiv oppsamlingsbeholder på hele 3,3 kubikkmeter, og i kombinasjon gjør dette Dulevo D3 til den perfekte feiemaskinen i alle årstider, på alle steder og tider, uavhengig av temperatur og værforhold.

Miljø

Dulevo har alltid vært en forkjemper for bedre miljø, og har som hovedmål å beskytte miljøet vi lever i. Dulevo D3 reduserer støy og støvutslipp, i tillegg til vann- og drivstofforbruk. Faktisk sparer den inntil 60 prosent av vannforbruket i forhold til en sugende feiemaskin. Motoren overholder de nyeste europeiske utslippsforskriftene med sin Euro 6 motor.

Med denne gatefeieren får du altså produktivitet, innovativ teknologi og livskvalitet i én og samme maskin, samtidig som kostnadene reduseres. Ønsker du å lese mer om Dulevo D3 eller om Gore®-filteret, kan du lese mer på denne siden. Har du flere spørsmål, ta gjerne kontakt med oss.