Fayat Group kjøpte Dulevo International SpA

31. mai 2021 kjøpte Fayat konsernet Dulevo International SpA

Dulevo vil nå være en del av FAYAT Environmental Solutions . Dulevos veletablerte omdømme og faglige ekspertise, spesielt innen mekaniske feiemaskiner, vil ytterligere styrke konsernets posisjon i bransjen.

Dulevos sterke globale produktspekter vil utfylle den nåværende familien med – Ravo , Scarab og Mathieu – og skape en ekte “One-Stop Shop” som er i stand til å levere et størst mulig utvalg av komplementære produkter. Med dette oppkjøpet vil FAYAT Environmental Solutions bli verdensledende innen løsninger for feiemaskiner.

Med Dulevo vil FAYAT Environmental Solutions ha enda en kilde til ekspertise og fortreffelighet. Fremover vil enhetene kunne dele beste praksis og harmonisere forretningsprosesser for å maksimere fordelene som denne bredere kunnskapspoolen gir alle involverte. Ved å utnytte disse fordelene vil FAYAT Environmental Solutions kunne tilby forhandlere og sluttbrukere den best mulige kundeopplevelsen og høyest mulig servicenivå.

Oppkjøpet inkluderer all Dulevo International salgs- og servicevirksomhet, samt eierskap til de administrative bygningene og alle produksjonsanlegg i Nord-Italia.

For Jean-Claude Fayat, president i FAYAT Group, betyr dette oppkjøpet fremfor alt en sjanse til å levere større fordeler til både forhandlere og sluttbrukere. “Vi er veldig glade for å kunne ønske Dulevo velkommen inn i gruppen vår. Dulevo vil utvide tilbudene våre med mekaniske feiemaskiner og elektriske feiemaskiner, samtidig som vi akselererer veksten vår i noen strategiske geografiske områder. Vi vil skape enda mer verdi for kundene våre. Vi vil utnytte ekspertise og komplementære teknologier med vår eksisterende portefølje for å kontinuerlig utvikle løsninger som tett møter behovene til våre kunder, i dag og for fremtiden.”

Om Fayat Group :
Fayat Group, som opererer i 170 land takket være dedikasjonen til mer enn 21 500 ansatte, leverer innovative og bærekraftige løsninger til sine kunder over hele verden i de 7 hovedaktivitetene der den har utviklet seg: sivile arbeider, fundamenter, bygg, energitjenester, Metall, trykkbeholdere og veiutstyr. I 2020 oppnådde konsernet en omsetning på 4,1 milliarder euro. For mer informasjon, vennligst besøk: www.fayat.com

Om Dulevo International :
Dulevo International SpA ble grunnlagt i 1976 i Parma, Italia, og åpnet sitt første produksjonsanlegg i 1982. Dulevo opererer i mer enn 80 land, har mer enn 200 ansatte og registrerte en årlig omsetning på €70 millioner i 2020. For mer informasjon, vennligst besøk: www.dulevo.com

Pressekontakt:

FAYAT
Stéphane Guillon
Group Marketing & Communication Director
T: +33 (0)5.56.00.21.00
E: s.guillon@fayat.com