Feiebiler med GORE-filtre

feiebil

Feiebilder for alle behov. Av feiebiler har vi flere modeller fra merket Dulevo, men også Dulevo D.zero, som er hundre prosent elektrisk. Alle feiebilene har førerkabin, og du kan velge feiebredder fra 150 cm og helt opp til 260 cm. Her kan du lese litt om de ulike modellene, og kanskje finne den som passer best til ditt behov. Spør oss gjerne om hjelp hvis du er usikker. Se også vårt utvalg av feiemaskiner og gulvvaskemaskiner.

Feiebiler for alle behov


Hos oss kan du finne den feiebilen som passer best til ditt behov. Hva med Dulevo 850, som er designet for å nå selv de vanskeligste områdene i byen, eller Dulevo 6000 combi, hvor du får feiebil og gatevaskemaskin i ett? Du kan velge feiebiler som går på diesel, eller du kan velge Dulevo D.zero, som er hundre prosent elektrisk. Alle våre feiebiler har førerkabin, som gjør arbeidet komfortabelt. Vi har mange ulike å velge mellom, så her er det lurt at du leser om og velger en feiebil med dine ønskede preferanser.

Hos Bimo kan din bedrift velge å kjøpe eller å leie feiebiler. I begge tilfeller tilbyr vi vedlikeholdsavtaler, som er anbefalt for å opprettholde garantien på produktet. Når dere sikrer at produktet dere har investert i blir fulgt opp med service og vedlikehold, forlenges levetiden betraktelig. Vi har tre ulike vedlikeholdspakker: Sølv, Gull og Platinum. Du kan lese mer om vedlikeholdspakkene våre her.

Euro-6 motor


Dulevo feiebiler kan utstyres med Euro 6-motor, hvor etterbehandlingssystemet HI-ESCR som er montert i disse motorene, benytter ren luft for å maksimere forbrenningseffektiviteten og minimere partikkelproduksjonen. Dette gjør at avgass fra motoren ikke resirkuleres under prosessen, som reduserer dieselforbruk og samtidig øker ytelsen.

Feiebiler med GORE-filtre:


Dulevo har over 30 års erfaring innen industriell og urban feiing og har utviklet et omfattende testet finpartikkelfiltreringssystem av velprøvd kvalitet. Disse filtrene er de eneste som er i stand til å eliminere fine PM10-partikler i sivile og industrielle miljøer. Selv om de brukes i ekstremt støvete miljø, har Gore-filtre en ubegrenset 5 års garanti. Dette innovative filteret er tilgjengelig i alle industrimodeller og feiebiler til Dulevo (fra modell 1100 til og med modell 5000), og garanterer:

Minimum filtervedlikehold. Filtreringsoverflaten er helt ugjennomtrengelig for fine partikler, og er derfor selvrensende, selv i totalt fravær av vedlikehold
Total filtrering av PM10 fine partikler på over 99%. Dulevo-teknologien har perfeksjonert den allerede eksepsjonelle ytelsen til sitt tradisjonelle system, med anvendelse av GORE-filtre, og oppnådd OM10, PM5, PM2.5 og PM1, partikkelfiltreringsstandarder som anses å være umulige frem til i dag.
Kvalitetsfiltrering som varer over tid. PTFE sørger for at maskinens filteregenskaper forblir uendret over tid, slik at partiklene alltid forbli utenfor membranen, og forhindrer jevn delvis blokkering over tid
Forbedret rengjøringskvalitet. Takket være 35 prosent økning i maskinens luftstrøm, noe som sikrer bedre aspirasjon av fine partikler og lett avfall
Total motstand mot ekstreme midler: Den perfekte funksjonen til Dulevo-feieren skal aldri igjen bli kompromittert av vann, olje, vegetabilsk og animalsk fett eller kjemiske midler, selv og spesielt i de mest ekstreme miljøer
En nyttig filterlevetid med 5 års ubegrenset garanti: Selv i ekstremt støvete miljøer

Dulevo feiebiler


Dulevo feiemaskiner kan også fungere helt uten vann, og gir en rekke fordeler og besparelser:
– Drivstoffsparing
– Vannsparing
– Besparelser på avfallskostnader
– Tidsbesparende
– Arbeidssparing
– Feiende garantert 365 dager per år selv om temperaturen synker til under null grader.

Du kan lese mer om Dulevo og GORE-filtre inne på hver side til feiemaskinene vi tilbyr. Ta gjerne kontakt med oss om du trenger hjelp.