Nye C120 garanterer utmerket ytelse

Den nye gulvvaskemaskinen til Comac er utstyrt med den mest innovative teknologien som finnes, og har i tillegg en design som gjør den ekstremt komfortabel i bruk.

Comac er kjent for å ha menneskets komfort i fokus under design av nye gulvvaskemaskiner, og denne er ikke et unntak. Siden C120 er bygget rundt brukerens behov garanterer de en maskin som gir utmerket ytelse i den daglige gulvrengjøringen.

Foto: Comac

Kombinert feier og vasker

For å gjøre rengjøringsarbeidet enda enklere er C120 utstyrt med både en feieenhet og en vaskeenhet. Det betyr at du som bruker kan bruke én maskin til både å samle opp smårusk, og til å vaske gulvene. Siden mulighetene er så mange, og C120 kan brukes i områder på opptil 20.000 kvadratmeter, er dette en ypperlig maskin å bruke i områder som flyplasser, stasjoner, kjøpesentre, detaljhandelsområder og generelt i logistikk- og industriell sammenheng.

Den industrielle gulvvaskemaskinen er bygget nettopp for å kunne garantere en optimal ytelse, uavhengig av om den skal brukes til vedlikeholdsrengjøring eller tyngre rengjøringsarbeid. Derfor har den også en batteridriftstid på opptil seks timer.

Foto: Comac

To konfigurasjoner

Markedet har ulike behov, og derfor kan C120 utstyres med to ulike konfigurasjoner. Essential-konfigurasjon er enkel, og gjør slik at maskinen primært har fokus på å gi en utmerket ytelse, mens du med Bright-konfigurasjonen i tillegg får med den nyeste teknologien som finnes for denne typegulvvaskemaskiner.

I begge konfigurasjonene får operatøren en brukervennlig kjøring og enkle kontroller, hvor arbeidsstillingen er hevet og desentralisert for å forbedre synlighet under rengjøring. Setet er super-komfortabelt og har både armlener og nakkestøtte, og lar operatøren arbeide komfortabelt, selv over lengre tid.

I Bright-konfigurasjonen får du blant annet med en fargeberøringsskjerm, et kamera bak for å lette rygging og løsningsnivåsensor for å se hvor mye vaskemiddelløsningen som er igjen i beholderen.

Foto: Comac

I tillegg kan denne gulvvaskemaskinen utstyres med en rekke av Comac sine teknologier for å gjøre brukervennligheten og autonomien enda bedre. ECO-modus brukes for å redusere støynivå og energiforbruk, Comac sitt doseringssystem lar deg måle vann og vaskemiddel separat og CSF er et distribusjonssystem som sikrer rett levering av vaskemiddel på begge platebørstene. I tillegg kan du få suge- og sprøyteverktøy for å komme til i vanskelige områder, og ReWater-teknologien for å gjenbruke vannet og dermed spare miljøet. Maskinen kan kobles på Comac sitt eget flåtestyringssystem som tillater fjernstyring av maskinsstatusen. Trykk inn på lenkene for å lese mer om hver av teknologiene.

Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker å vite mer om C120 og dets funksjoner.