Nye Comac Vispa EVO


Smidighet og kraft kombinert i en ekstremt kompakt skuremaskin

Vispa EVO er utviklingen av de kompakte Comac-skuremaskinene, ettersom den tilbyr de mange kjente egenskapene som utmerket den historiske Vispa, og kombinerer smidighet, kraft, pålitelighet og teknologisk innovasjon i et unikt eksempel på ren brukerglede.

Kompakt og kraftig, Vispa EVO er ideell for vedlikeholdsrengjøring av små og mellomstore områder, kanskje til og med svært rotete, og kan takle selv den mest gjenstridige smuss.

Tilgjengelig i en skrubbeversjon med en diskbørste med arbeidsbredde på 35 cm . Det er den perfekte løsningen for rengjøring av gulv i rengjøringsentreprenørens lokaler og i Ho.Re.Ca., detaljhandel, velvære og sportssektorer, og alle disse områdene der det er nødvendig å jobbe på overflater opp til 1.300 m2.

Hvordan er Vispa EVO i detalj?

Utstyrt med en kraftig børstemotor på 440W, og trykket på børsten når 30 kg for optimalt rengjøringsresultat selv under tung rengjøring.

Vispa EVO-strukturen er i polyetylen, designet for å beskytte alle mekaniske deler og garantere soliditet og robusthet. Sugenalen og rammen er laget av aluminium, noe som gjør den robust, men samtidig lett, slik at den lett kan transporteres der det trengs.

Perfekt skuring og tørking

Utstyrt med en parabolsk sug som kontinuerlig følger maskinens retning, selv i svinger, for perfekt skrubbe og tørke resultater i alle retninger.


Strømmen av vaskemiddelløsning til børsten er konstant for å tillate den homogene fordelingen av løsningen over hele overflaten av børsten, og dermed sikre jevn rengjøring med redusert forbruk.

Enkel å bruke og rask!

Brukervennlighet har alltid vært et kjennetegn ved Comacs skuremaskiner, og Vispa EVO er intet unntak: takket være de enkle, intuitive kontrollene kan den brukes med en gang av selv de minst erfarne operatørene.

Størrelsen teller ikke når det gjelder å spare ressurser og begrense forbruket

Arbeid i ECO-modus reduserer ikke bare energiforbruket og senker støynivået til Vispa EVO, men øker også produktiviteten ved å optimalisere bruken av vann, vaskemiddel og batteriet .
Denne funksjonen gjør den til en ideell skuremaskin for bruk i sensitive miljøer og hvor det er mennesker til stede.

Den mest avanserte kompakte skuremaskinen i Comac-serien!

Vispa EVO kan utstyres med Comac Fleet Care Light-system som lar fjernkontrollen om statusen til maskiner i flåten – når og hvor hver maskin brukes, og av hvem, og hvis vedlikehold er nødvendig – for å la deg gripe inn omgående , unngå maskinens nedetid og kostbart vedlikehold.

Hva venter du på? Du kan bestille den i dag, leveransene begynner i slutten av mars!

Last ned brosjyre her.