Nyhet! Comac E-Spray: elektrostatisk hygieniseringsteknologi

Comac E-Spray er en profesjonell pistolsprøyte som bruker prinsippet om elektrostatisk tilførsel for å distribuere desinfeksjonsløsninger effektivt og jevnt på overflater.

Comac E-Spray er lett og veldig behagelig, drevet av et litiumbatteri som lar deg utføre hygienisering i flere timer, fritt og hvor som helst, uten å være bundet av en kabel. Middelet sprayes i veldig små og lette dråper, som når hvert punkt i området som skal behandles og legger seg effektivt på. Gjennom den elektrostatiske ladningen tiltrekkes dråpene av den målrettede overflaten, og mens de legger seg, skaper de et desinfiserende belegg.

Hvorfor trenger du Comac E-Spray?

Smitte og bakterier sprer seg raskt og legger seg i hjørner og skjulte steder.
En elektrostatisk ladet spray kan nå hele målområdet helt ned til de mest skjulte stedene. Skyen av ladede partikler omslutter overflaten fullstendig og desinfiserer alle deler av den.

Hvordan virker det?

Elektrostatisk hygienisering gjør det mulig å belegge en overflate raskt og jevnt med en desinfiserende løsning. Den elektrostatiske applikatoren gir en elektrisk ladning til løsningen som kommer ut av dysen. De ladede molekylene avviser hverandre, slik at de holder en jevn avstand fra hverandre, men samtidig blir de tiltrukket av overflaten som skal behandles. Styrken til de ladede partiklene er større enn tyngdekraften, slik at de umiddelbart tiltrekkes av overflaten og ikke faller til bakken.
Attraksjonen sikrer derfor at alle partiklene i løsningen legger seg på overflaten, og skaper dermed en 360-graders dekning uten å forlate noen områder.


Ta kontakt med oss for et tilbud på denne geniale trådløse desinfeksjonsmaskinen!