Bimo AS har vært importør av renholdsmaskiner fra 1954 og har siden åttitallet representert de italienske høykvalitetsmerkene Comac og Dulevo. De er begge i blant verdens ledende produsenter av henholdsvis gulvvask og feiemaskiner.

Fra 2019 er Bimo AS også offisiell importør av Cleanfix renholdsmaskiner. Cleanfix er høykvalitetsprodukter fra Sveits og var verdens første til å produsere en autonom gulvvaskemaskin.

Bimo AS inngår i Otto Olsen Holdning konsernet og var frem til 2013 en avdeling i Otto Olsen AS. Vårt organisasjonsnummer er NO912312771MVA.

Vi leverer alle typer maskiner fra de minste gulvvaskemaskinene til å gå bak og opp til de store gatefeiemaskinene. I tillegg tilbyr vi et stort utvalg av deler, tilbehør, kjemikalier og børster. Dette kombinert med god service og fleksibel utleieavdeling gjør at vi har opparbeidet oss en solid markedsposisjon i Norge.

Vi har et omfattende lager av maskiner og deler i Norge. Via vårt serviceverksted utfører vi service på de fleste merker i tillegg til egne merker.

Vår kontinuerlige strategi er å gi de beste desidert beste kundeopplevelsene innen bransjene vi operer i. Dette er med på å nå vårt mål om bli Norges mest kompetente og største selskap for løsninger innen renhold. Herunder automatiserte og manuelle renholdsmaskiner.

Ta kontakt for ytterligere informasjon om oss, våre produkter eller andre henvendelser.

Kontakt oss ansatte