Bimo AS har vært importør av renholdsmaskiner fra 1954 og har siden åttitallet representert de italienske høykvalitetsmerkene Comac og Dulevo. De er begge i blant verdens ledende produsenter av henholdsvis gulvvask og feiemaskiner.

Fra 2019 er Bimo AS også offisiell importør av Cleanfix renholdsmaskiner. Cleanfix er høykvalitetsprodukter fra Sveits og var verdens første til å produsere en autonom gulvvaskemaskin.

Bimo AS har vært importør av renholdsmaskiner fra 1954 og har siden åttitallet representert de italienske høykvalitetsmerkene Comac og Dulevo. De er begge i blant verdens ledende produsenter av henholdsvis gulvvask, feiemaskiner og gatefeiemaskiner.

Fra 2019 er Bimo AS også offisiell importør av Cleanfix renholdsmaskiner. Cleanfix er høykvalitetsprodukter fra Sveits og var verdens første til å produsere en autonom gulvvaskemaskin.

Vi leverer alle typer maskiner fra de minste gulvvaskemaskinene og opp til de store gatefeiemaskinene. I tillegg tilbyr vi et stort utvalg av deler, tilbehør, kjemikalier og børster. Dette kombinert med god service og fleksibel utleieavdeling gjør at vi har opparbeidet oss en solid markedsposisjon i Norge.

Vi har et omfattende lager av maskiner og deler i på adresse i Nannestad. Via vår serviceavdeling utfører vi service på de fleste merker i tillegg til egne merker.

Vi er et kompakt og målbevisst team bestående av service og salgsavdeling. Vår kontinuerlige strategi er å gi de beste desidert beste kundeopplevelsene innen bransjene vi operer i. Dette er med på å nå vårt mål om bli Norges mest kompetente og største selskap for løsninger innen industrielt renhold. Herunder automatiserte og manuelle renholdsmaskiner.

Bimo AS var frem til 2018 en del av Otto Olsen konsernet. Fra 2023 er Bimo AS en del av Axxelerator Capital AS.

Axxelerator Capital er et norsk investeringsselskap som investerer i etablerte og lønnsomme SMB-selskaper med hovedkontor i Norge. Med evighetens perspektiv, fokus på langsiktig verdiutvikling og tett samarbeid med ledelsen søker Axxelerator å bidra med vekst og lønnsomhet i selskapene. Teamet i Axxelerator har mer enn 100 års erfaring fra direkteinvesteringer og aktivt eierskap i SMB-selskaper.

Ta kontakt for ytterligere informasjon om oss, våre produkter eller andre henvendelser.

Kontakt oss