Om Cleanfix AG

Renslighet har et navn

Fra sin base midt i et uberørt og vakkert miljø i Henau, øst i Sveits, utvikler og produserer Cleanfix rengjøringsmaskiner for profesjonell bruk. 
Hovedprioriteten er å tilby det aller beste i ekte Sveitsisk kvalitet – støttet av råd, service og nærhet til kundene. Takket være konstant innovasjon har Cleanfix kunnet utvide sin posisjon i markedet og er nå utmerket posisjonert av verdensomspennende datterselskaper og distributører. Cleanfix-maskiner holder nå bygninger rene og pene i over 85 land.

110 ansatte sikrer sveitsisk kvalitet i Henau, øst i Sveits. Cleanfix har totalt 180 ansatte.

cleanfix official

Produkter

Våre systemer – tilpasset kundene
Kunder kan velge mellom et bredt spekter av produkter for ethvert formål og behov: fra tørre og våte støvsugere, ryggsekk og dampstøvsuger til tepperensere, singledisc maskiner, manuelle feiemaskiner, motoriserte feiemaskiner og gulvvaskemaskiner. Cleanfix er også kjent for den unike RA660 robotvaskemaskin for industri.

Cleanfix-ansatte er like diversifisert som produkt-sortimentet: de er alle kvalifiserte fagpersoner som kontinuerlig utvikler nye teknologier – for renslighet og skreddersøm nøyaktig til kundenes behov.

Vår kvalitetsstyring er ISO 9001-sertifisert.

kjøp cleanfix

Rengjøringens fremtid er enkel, sømløs og Sveitsisk 

Bli kjent med den beste industrielle og autonome rengjøringsroboten i verden. RA660 Navi gir mer enn 40 års erfaring med å utvikle og produsere rengjøringssystemer.

Rapporteringsapp for Android og iOS tilgjengelig.

utforsk RA660 Navi

Vi støper plast selv – solid og holdbar.

Vi produserer alle avfalls- og ferskvannstanker, samt større plastdeler i smelteovnen, noe som gir dem styrken de trenger i daglig bruk. Vårt brede utvalg av maskiner betyr at vi bedre kan oppfylle kundeforespørsler og tilby spesielle design.

Laget i Sveits – presisjon og kvalitet.

Cleanfix produserer også alle mekaniske deler til rengjøringsmaskinene i Henau. Egenproduksjon gjør oss fleksible og garanterer både kvalitet og vår evne til å levere. Mekaniske, plast, sveisede og kjøpte komponenter monteres på produksjonslinjen. Før vi sender de ferdige produktene våre til alle deler av kloden, inspiserer og dokumenterer en kvalitetssikringsansvarlig hver enkelt maskin. Vår topp prioritet er å forsyne våre kunder med sveitsisk kvalitet.

Historie