Comac logo

Comac S.p.A

Comac S.p.A er en av Europas største produsenter av gulvvaskemaskiner. Bimo AS var en av Comac sine første kunder og har vært trofast leverandør av gulvvaskemaskiner i over 40 år.

Comac forsker stadig på nye tekniske løsninger for å gi våre kunder merverdi for sine investeringer i Comac maskiner. I 2018 lanserte Comac gulvvaskemaskiner med innebygget renseanlegg for å redusere bruk av vann. Redusert bruk av vann sparer miljøet og øker kjøretiden. #comac4water.

Comac har utviklet et eget flåtestyringssystem Comac Fleet Care (CFC) som er programvare som sporer maskinen, varsler tid for service, lagrer alle alle ladesykluser og kan kobles opp til Bimo AS servicepunkt for diagnose. CFC kan logge all bruk om ønskelig. Les mer om CFC her.

comac official

Comac produserer et komplett utvalg av profesjonelle gulvvaskemaskiner som kan rengjøre enten veldig små overflater (500 kvm) eller veldig store (over 12 000 kvm).
Erfaringen og spesialiseringen som er bygget opp i over 30 år har gjort det mulig for Comac å utvikle svært innovative maskiner som den lille, revolusjonerende Vispa 35, ideell for rengjøring av veldig små overflater (500-1000 kvm), og effektiviserer rengjøring i dette segmentet ved å erstatte tradisjonelle manuelle systemer som bruk av mopper.

For rengjøring av overflater fra 1.000 til 4.000 kvm inkluderer Comacs produktsortiment gå-bak gulvvaskemaskinene Antea , Versa , Media og Omnia, egnet for både vedlikehold og grundig rengjøring. For rengjøring av mye større overflater (over 4000 kvm) og tung rengjøring, har Comac et omfattende utvalg av sitte-på gulvvaskemaskiner.

De større modellene, som C85 , C100 og C130, er ideelle for å rengjøre veldig store overflater og kan brukes på steder som flyplasser eller store kjøpesentre.