Den første Dulevo-feier prototypen

Over 40 år har gått siden en gruppe teknikere designet den første prototypen av den historiske 120 modellen, i en liten garasje i Parma tilbake i 1976. De visste lite at de i det første lille produksjonsverkstedet ga liv til en historie med tradisjon , lidenskap og teknologi som fortsatt er sterk i dag.

Faktisk viste markedet en umiddelbar og overveldende takknemlighet for maskiner laget av den nyfødte Dulevo . Merket spredte seg raskt over hele Europa .

Selskapet åpnet sitt første anlegg i 1982, på det historiske Sanguinaro-området, og befestet en krevende periode med konsolidering på markedene og med de nylig designet 200 og 500 modellene.

dulevo official

Fødselen til Dulevo International

Dulevo kom inn i Lampogas Group i 1991, og styrket sin drivkraft for å bli en topp italiensk og europeisk produsent i industri- og byrensesektoren .

Dette øyeblikket innledet begynnelsen på intensiv forsknings- og utviklingsaktivitet, som kulminerte med produktindustrialisering og etableringen av en rekke nye modeller i alle markedssegmenter.

I dag inneholder det nye industristedet et av verdens mest avanserte produksjonsanlegg , med totalt 200.000 m2, inkludert et produksjonsareal på 20.000 m2 samt et topp moderne forsknings- og utviklingsanlegg , der fremtidige modeller hele tiden er utviklet.

Det store gjennombruddet

Det store gjennombruddet skjedde i januar 2013, med Lampogas SpAs omstillingsprosess : 4D Global Energy Investments Plc. ble majoritetsaksjonær i Lampogas og derfor i Dulevo. Tighe Noonan, grunnlegger av 4DGEA, ble konsernets konsernsjef.

Unike rengjøringsmaskiner skapt av unike mennesker

Mekanisk dyktighet er følbar i Emilia Romagna , der den manifesterer seg som en utbredt og særegen kunnskap.

Dulevo er et synonym for kvalitetsmaskiner og fremfor alt mennesker. Folk som tror at deres egne produkter er de beste, men som ønsker å forbedre dem alle sammen. Folk som anser seg for å være en del av Dulevo-familien.

Det første nettstedet ble drevet av en håndfull teknikere. I dag kan selskapet skryte av en stab på over 200 fagpersoner , hvorav noen har jobbet i Dulevo i over førti år .

Vår styrke ligger i et konsolidert nettverk av leverandører og eksterne samarbeidspartnere , hvis kunnskap garanterer full overensstemmelse med produksjons- og leveringsplaner .

dulevo official

Miljøvennlige rengjøringsmaskiner

Dulevo international opprettholder sin topposisjon gjennom kontinuerlig å forske på løsninger og teknologier som er utviklet for å forbedre miljøkvaliteten . Selskapet forsker og lager svært avanserte teknologiske løsninger som alltid gir riktig svar for alle rengjøringskrav , i detaljhandel industrielle eller urbane kontekster .

Dulevo utmerker seg i sin konstante drivkraft for å finne bedre løsninger, inspirere den til å oppnå dyktighet gjennom teknologisk utvikling og kvalitet, med konstant innovasjon av produkter og tjenester , ikke bare for å tilfredsstille, men til å overgå kundens forventninger.

Dulevo opprettholder sine topposisjoner gjennom kontinuerlig undersøkelse av løsninger og teknologier som forbedrer kvaliteten på miljøet vårt . Selskapet søker optimale tekniske løsninger designet for å svare på alle detaljhandel, industrielle og urbane rengjøringskrav.

Med sitt mekaniske aspirasjonsfiltrerte feiesystem prioriterer Dulevo reduksjon av støy og fine partikler som slippes ut i miljøet (PM10).

Vi er kontinuerlig opptatt av design av maskiner drevet av alternative drivstoff .
I vegveseningen er vi det eneste selskapet i verden som har utviklet en mekanisk aspirerende feier drevet av metangass .