Sanex-serien er utvidet: batteriversjon nå også tilgjengelig!

Vi vet å at rengjøring bidrar til å begrense spredningen av coronavirus, og det er grunnen til at denne pandemien endrer måten folk oppfatter og verdsetter renslighet. Følgelig har sanisering, som før nødsituasjonen ofte blitt sett på som en tilleggsaktivitet, nå blitt grunnleggende i forebyggingen for å redusere risikoen for smitte. I kampen mot Covid-19 infeksjonen forårsaket av coronavirus, har saneringen av miljøer og overflater blitt en strategisk aktivitet. Det er løsningen å prøve å overvinne viruset så snart som mulig, samtidig som man bevarer helsen til mennesker.

Med dette for øye bestemte Comac seg for å utvide utvalget av tilgjengelige versjoner av Sanex serien ved å gjøre en batteriversjon tilgjengelig.

Sanex er en kompakt desinfiseringsmaskin, ekstremt hendig og egnet for desinfisering av rom og overflater. Ideell til å desinfisere og deodorisere rom og kontorer i alle sektorer, og kan også brukes til bilinteriør og luftkondisjoneringskanaler.

Det lar deg bevege deg fritt og derfor desinfisere hvor som helst, også på steder der du ikke har strømuttak. Kompakt og lett å transportere slik at den også kan brukes i større miljøer.
Utstyrt med standard AGM-batterier.  Denne typen batterier kan lades hvor som helst.
Timemåler for konstant å sjekke arbeidstiden.
Høydejusterbart håndtak foran for enkel transport av Sanex B og desinfisering selv mens maskinen er i bevegelse.
Batterilader innebygget for å lade den enkelt der det er en passende stikkontakt.

Ta kontakt med oss i Bimo for mer informasjon!