SELF.Y – Den nye intelligente rengjøringspartneren

Comac sin nye intelligente rengjøringspartner tilbyr høy ytelse, autonomi og produktivitet.

Optimaliserer arbeidsflyt

Nå blir det enda enklere å rengjøre store områder. Med sine 50 år i bransjen har Comac nå lansert den nye rengjøringsmaskinen, som er spesielt designet for å tilpasse seg omgivelsene den skal rengjøre i, uten nevneverdig arbeid for operatøren. SELF.Y har en estimert produktivitet på 1700 kvadratmeter, og passer derfor ypperlig i miljøer som flyplasser, kjøpesentre, utdanningsinstitusjoner, kontorbygg, konferansesentre, helseinstitusjoner, lager og distribusjonssentre.

Maksimal ytelse og minimalt tilsyn

SELF.Y er designet for å arbeide helt autonomt. Den er enkel å sette opp, og selv for mindre erfarne brukere vil det ikke være noe problem å programmere SELF.Y akkurat slik en ønsker. Etter oppstart vil rengjøringspartneren opprette et kart over miljøet som skal rengjøres, og i tillegg legge inn hindringene den kan støte på underveis i rengjøringen. Som operatør kan du optimalisere rengjøringen enda mer ved å velge de beste veiene den kan ta. Dermed kan vi trygt si at SELF.Y tilbyr maksimal rengjøringsytelse med minimalt tilsyn. Med andre ord kan du øke rengjøringsfrekvens og produktivitet samtidig som driftskostnadene reduseres.

En partner du kan stole på

Den nye innovative og intelligente partneren vil alltid følge den programmerte rengjøringsveien operatøren har valgt, eller beregne den beste selv. Derfor sitter du som operatør igjen med konsistente og pålitelige rengjøringsresultater, hver eneste gang. SELF.Y er en uttømmelig kilde til data, og denne informasjonen brukes for å yte den beste rengjøringen. I tillegg til å kartlegge omgivelsene som skal rengjøres, kartlegger den også nye forandringer i miljøet underveis. Det betyr at operatøren slipper å tenke på å registrere eventuelle nye hindringer som har oppstått i miljøet manuelt. SELF.Y registrerer både hindringer og mennesker, og tilpasser seg miljøet i sanntid.

Trygghet

Trygghet er viktig, og det er det også for Comac. De garanterer et trygt og godt samarbeid mellom menneske og maskin. Med SELF.Y er Comac forpliktet til å heve sikkerhetsstandarden i det profesjonelle rengjøringsmarkedet, fordi hovedmålet med SELF.Y er å tilby en stressfri rengjøring ved bruk av et høyteknologisk multisensorisk system. All data og informasjon som blir samlet inn av sensorene er det som gjør at du kan overvåke arbeidsmiljøet hele tiden og øke sikkerheten. SELF.Y benytter Sensor Fusion-prosesser, en fusjon av innovative sensorer som fortsetter å samle inn data for å behandle den og få en nøyaktig analyse av faktorene som kan gripe inn under rengjøring. Dette gjør at maskinen kan tilpasse seg på en målrettet og intelligent måte slik at den fungerer helt sikkert for både menneske og maskin.

Høyteknologisk

Noe av det beste med den nye rengjøringspartneren er at den aldri slutter å lære. Teknologien kombinerer miljøoppfatning, planlegging og kontroll, og gir en garanti i ytelse og sikkerhet. For å unngå hindringer er den utstyrt med 3D-kameraer, og LiDAR-sensor for intelligent kartlegging av miljøet. Ultralydsensorer brukes for å oppdage alle overflatetyper og klippesensorer er implementert slik at SELF.Y oppdager høydeforskjeller i miljøet.

Du har kanskje lest om Comac Fleet Care – flåtestyringssystemet til Comac. SELF.Y kan kobles på ditt flåtestyringssystem, slik at du kan kontrollere SELF.Y hvor som helst og når som helst, for å spare penger, øke sikkerhet, forbedre ytelsen og overvåke forbruket.

Ta gjerne kontakt med oss om du vil vite mer om SELF.Y og hvordan denne intelligente nye rengjøringspartneren kan bli din.