Støvsugere for industrien med anerkjent filter

Støvsugere for industrien

Industristøvsugere av merket Comac, og alle selges med det anerkjente HEPA-filteret, som du kan lese mer om i dette innlegget. Se vårt utvalg av industristøvsugere her.

Variasjonen i modeller gjør at du kan finne den industristøvsugeren som passer ditt behov best. Bimo tilbyr rene støvsugere, men også vannsugere og støvsugere i ett.

Stolt leverandør av industristøvsugere

Bimo har vært stolt leverandør av Comac sine maskiner i en årrekke. Av industristøvsugere tilbyr vi fem ulike modeller, i tillegg til to ulike støvsugere. Comac er kjent for å ha et høyt fokus på design og brukervennlighet, og det kommer også til syne i industristøvsugerne deres. Modellene er kompakte, enkle å manøvrere og du får det du trenger i umiddelbar nærhet. Av rene støvsugere har vi to varianter: CA15 ECO og CA15 Silenzio. Sistnevnte, den stillegående modellen, har et støynivå på bare 53dB(A). Av kombinerte varianter har vi hele fem ulike modeller å tilby, slik at dere kan finne den modellen som best passer deres behov. I dette innlegget kan du lese mer om våre industristøvsugere.  

Se også vårt brede utvalg av feiemaskiner

CA60

Industristøvsugere for små miljø

Industristøvsugerne CA30 og CA60 er støvsugere som er egnet for rengjøring av små miljøer som kontorer, laboratorier og små mekaniske verksteder. Disse modellene har en veldig kraftig enkeltmotor, og er både brukervennlig og manøvrerbar. CA30 veier ikke mer enn 7 kilo, og CA60 7,5 kilo, som gjør det svært enkelt å frakte dem fra sted til sted. Kraften er på hele 1100 kilowatt så her får du mye kraft for pengene.

Industristøvsugere for større miljø

For litt større lokaler er CA80 og CA100 helt ideelle. Dette er de største støvsugerne som finnes i proffsortimentet vårt. Disse modellene har en svært romslig tank, og er både praktiske og brukervennlige. På grunn av et ekstra feste foran er også våtstøvsuging mulig, hvor overflatene blir etterlatt helt tørre. I et sikkerhetsaspekt er det svært viktig at overflatene etterlates helt tørre slik at det er trygt for folk å ferdes i området like etter rengjøring. Alt av tilbehør som følger med disse to modellene er oppbevart i en nettingpose på maskinen, som gjør at brukerne har alt tilgjengelig i umiddelbar nærhet. Dette gjør jobben enda mer effektiv. En industristøvsuger kan i tillegg utstyres med et ekstra sugekopptilbehør som øker brukerens produktivitet. Dette kan være spesielt gunstig i mellomstore og store miljøer. Hjulene på disse modellene har en stor diameter, noe som forenkler bevegeligheten betraktelig. Her kan du manøvrere deg rundt uten fysisk anstrengelse.

Både CA80 og CA100 har en total tankkapasitet på hele 110 liter, og en kraft på 1350 kilowatt. Totalvekten er 20 kg, og siden de er så kompakte er også disse enkle å transportere. 

CA100

Støvsugere for industrien

Av rene støvsugere har vi to varianter: CA15 ECO og CA15 SILENZIO. Som du kanskje leser av navnet er sistnevnte en stille variant, med et lydnivå på bare 53 dB(A). Disse modellene er spesielt egnet for rengjøringssteder der støynivå, luftkvalitet og brukervennlighet er viktig. For eksempel på hoteller, aldershjem og sykehus. Comac har designet disse slik at de kan garanterer utmerkede resultater samtidig som de er ekstremt enkle å bruke.

Comac CA15 ECO har en stor motor som gjør at du kan jobbe kontinuerlig i lang tid uten avbrudd. Denne modellen er også utstyrt med en ekstra stikkontakt slik at annet elektrisk tilbehør kan kobles til, og den har en strømledning på 10 meter som gjør at du enkelt kan bevege deg over store områder. CA15 ECO er dessuten designet for å være ekstremt mobil, som gjør rengjøringsjobben enda enklere.

Comac CA15 SILENCIO er også utstyrt med en stor motor, som gjør at du kan jobbe uavbrutt i lang tid. Dette er den modellen som gir størst komfort for brukeren, med tanke på det lave støynivået og at den oppnår utmerkede rengjøringsresultater. Også denne modellen er utstyrt med en ekstra stikkontakt.

Begge støvsugerne kan også utstyres med en tilbehørsbeholder bak på maskinen, som gjør at du har tilbehør lett tilgjengelig og som effektiviserer arbeidet. På CA15 ECO installeres tilbehørsbeholderen på forespørsel.

Utformingen av disse støvsugerne er kompakt, som gjør de veldige praktiske, håndterbare og lette å transportere. På begge CA15-modellene er tankkapasiteten på 13 liter, og de veier ikke mer enn 7 kilo.  

Se også vårt brede utvalg av gulvvaskemaskiner

Industristøvsuger med HEPA-filter

CA15-modellene kan brukes med HEPA-filtre, som gir 100 prosent ren luft. HEPA står for High Efficiency Particulate Air og er anerkjent for å samle opp mikrostøv og usynlige partikler. De filtrerer bort 99,97 prosent av luftbårne partikler, som de kan være så små som 0,3 mikrometer i diameter. Dette er de partiklene som er de vanskeligste å filtrere.

Det er mye å tenke på når en skal gå til innkjøp av industrielle maskiner. Vi i Bimo hjelper deg gjerne med å gjøre det rette valget.

Emner: Industristøvsuger, Dulevo industristøvsuger, HEPA-filter, industrielle maskiner, støvsugere for industrien