skal bare?

Er du ute etter en rengjøringsmaskin til et prosjekt en kort periode? Eller du har det ikke helt klart for deg hvordan fremtiden blir? Ikke klar for å binde deg opp i en leasingavtale som det er vanskelig å komme ut av? Vi har utstyr for og FleX-leie avtaler som ivaretar nettopp dette!

EIE ELLER LEIE?

Skal du binde opp kapital ved å kjøpe utstyr? Tar du risiko ved å eie utstyret selv? Hvem følger opp at utstyret er i forskriftsmessig stand og yter maksimalt?

Vår FleX-leie gir deg gunstig leie på lengre perioder for lavest mulig kostnad pr. år.

OK, HVA MED SERVICE?

Vår FleX-leieavtale for korte perioder har full servicedekning. Du betaler bare for strøm eller drivstoff! I FleX-leieavtalene beregnet for lengre perioder velger du selv hvilken servicegrad du skal ha.

Les om service

 

Leie på kort eller lang avtale

Vi har maskiner og utstyr på lager, kontakt oss for å få mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med utstyr. Vi leverer over hele Norge! Fyll ut skjema under om du ønsker et tilbud på leie fra Bimo AS.

Leieavtale fra bimo as
FleX-leie
Fokuser på virksomheten din, la Bimo AS ta ansvaret for utstyret. Ikke bind opp kaptital i utstyr. Fokuser på egen virksomhet
Forutsigbarhet i drift. Leie gir stor forutsigbarhet med faste kostnader.
Erstatningsmaskin ved driftsstans. Ved evt. nedetid på utstyret stiller Bimo AS med erstatningsmaskin uten kostnad for driftstans som ikke er selvforskyldte. Gjelder ikke leie Sølv.
Oppdatert utstyr til enhver tid. Vi sørger for kontinuerlig oppdatering av utstyret slik at sikkerheten ivaretas og utstyret selv presentabelt ut.
Vi har ulike servicegrader som man kan velge mellom i leieavtalen. Velg mellom sølv, gull eller platinum servicegrad. Merk at erstatningsmaskin ved uforskyldt driftsstans ikke gjelder sølv avtale.
Les mer